31 Ocak 2010 Pazar

Chanel Gri Metalik Ojeler




Chanel defilesinde tüm tonlar gümüş ağırlıklıydı.Ojelerde bu renk geçisinden nasibini aldılar ve tüm modellerde metalik gri ojeler vardı.Chanel; kışın defilesinde sergiye sunduğu jade (yeşil) ojelerle adeta yepyeni bir akım yaratmıştı.Acaba bu ojelerde bize bu sinyali mi veriyor????????? Daha salı günü -E- ile dışarı çıktığımızda gri oje aradık fakat metalik olduğu için hepsi almadan döndük.Iıı yani..Almalı mıydık yoksa?? :))
-EN-

Viktor Rolf *







ÇOK GÜZEL DEĞİLLER Mİ ? Viktor Rolf elbiselerle yapılan bu çekime bayıldım.gerçekten yaratıcılığın sınırlarını zorlayan türden kıyafetler, çok eğlenceli :)
-EN-







Hermes 2010




Karlie'nin örgüsüne dikkat!! sizcede çok güzel değilmi?? ben bayıldım yaz için harika bir fikir aklımızda bulunsun;)






bu fotoğraf kesinlikle blogumuzun editorlerinden -I- için !!!




Her bayan , bence Hermes markasına tutku derecesinde bayılıyordur.En çok istediğim şey ise hermes bir çantam olmasıdır!! Fotoğraflar gerçekten inanılmaz güzeller..Model Karlie Kloss ,son zamanlarda beğendiğim bir model :)
-EN-



****Biraz benim hazırladığım postlar üst üste geliyor fakat -I- Fas'ta.. -E-'nin bilgisayarında bir problem var... onlar dönene kadar asla blogu aksatmıyor 3 kişilik performans gösteriyorum umarım beceriyorum da :))

I hope , you arent bored to see her.. Natasha Poly again :)



-EN- Tamam kabul ediyorum..ben bir psikopatım! çünkü bu fotğrafları doktorda beklerken karıştrdığım dergide çektim.Hemde büyük bir sevinçle.Natasha yla birlikte profosyonel bir fotoğraf çekimine katılmayı çok isterdim!! iki resimde birbirinden güzel :)

27 Ocak 2010 Çarşamba

Versace Versace Versace... !!


Versace'ın bu kombinlerini görünce sizlerle paylaşmadan da edemedim..kıyafetlerdeki detaylara ve renklerin birbirleri ile kullanımına bakarmısınız!! Çok güzel gerçekten :) [ Resmin üzerine tıklayarak daha büyük detaylı görebilirsiniz ]-EN-

Vogue February 2010






























































Yarın Fas'a gidiyorum..Bir süreliğine post hazırlayamayacağım..Bakarken çok zevk aldığım bu fotoğraf çekimini paylaşmak istedim:)(Vogue Şubat 2010).Fas'ın nasıl bir yer olduğunu çok merak ediyorum bol bol resim çekip Fas hakkında post hazırlamak istiyorum.:)
-I-

25 Ocak 2010 Pazartesi

?


Bu iki resmi gördüğümde çok güldüm,gerçekten. :) Dikkat çekmeye çalıştığı belli ama ilk fotoğraftaki gibi nasıl dışarı çıkabilmiş şaşırıyorum,anlamıyorum:)
-I-

Ashley Tisdale


Ashley Tisdale Golden Globe Awards tan sonraki kokteyle bu şekilde katılmış.. kendisinin duruşu ve kıyafet seçimleri bende Blake Lively etkisi uynadırdı sanki onu taklit etmişcesine bir havası var.sizcede öyle değil mi ?

Amber Rose & Kanye West

Kanye West ve Amber Rose geçtiğimiz günlerde Paris'te Louis Vuitton defilesine bu kıyafetlerle katılmışlar.Kürk tercihleri dikkat cekmekten başka bir şey değil kınadım..
Amber'ın giyim tarzını beğenmiyorum ama bazı aksesuar ve parçaları tek tek ele alırsak kötü değil.

23 Ocak 2010 Cumartesi

Gri Oje

fotoğraftaki kızın ojeleri ilk bakışta dikkatimi çekti.son zamanlarda ojelerle kafayı bozmuş durumdayım farklılık arayışları içindeyim ve bu gri ojeye kelimenin tam anlamıyla BA-YIL-DIM !!!

-EN-

Demet Akalın Evlendi



Dün Esma Sultan Yalısında gerçekleştirilen düğünde Demet Akalın ; Tuvana Büyükçınar imzalı bir gelinlik giymiş. Mutluluklar diliyorum onlara :)

Bence çok kasvetli ve abartılı bir gelinlik ama Demet Akalın'ın tarzına uyuyor yani tam ondan beklediğim bir seçim.. ben bir gelinin çok daha sade ve zarif olması görüşündeyim
-EN-

22 Ocak 2010 Cuma

Louis Vuitton 2010 Güneş Gözlüğü


Beyaz çerçeveli gözlükleri çok beğeniyorum..modelin kırmızı ruujuda ayrıca güzel :) çok değişik ve güzel bir tasarımı yok mu sizcede bu gözlüğün ?? :)) -EN-

20 Ocak 2010 Çarşamba

Michelle Obama











Michelle Obama çok güzel giyiniyor.Bir ülke yöneticisinin eşi bence kendine çok özen göstermeli ve tüm halkın bayanları temsil edercesine zarif görünmeli.bence çok iyi başarıyor..Ülkem adına imrenmiyor değilimm! -EN-

Golden Globes Coctail Party




Zoe Saldana'nın elbisesi üstünde çok güzel durmuş belki başka biri giyse bu kadar beğenmezdim..Ayakkabılarına bayıldım -I-


Jennifer Hawkins at Santa Monica


Biliyorum dışarısı acayip soğuk ama bu şirin bikiniyi paylaşmadan edemedim. Çok tatlı değil mi! Yaz için bir kenarda dursun eğer buna benzer birşey bulursam alacağım;)
-I-

18 Ocak 2010 Pazartesi

Golden Globes 2010

-Zoe Saldana-
-Tina Fey-
-Penolope Cruz-

-Nicole Kidman-
-Mariah Carey-
-Kate Hudson-

-Jennifer Aniston-Gerard Butler-

-Heidi Klum-Seal-
-Halle Berry-
-Diane Kruger-Joshua Jackson- -Cameron Diaz-


-Anna Kendrick-
-Amy Adams-
-Julia Roberts-
Bütün ödül törenlerinin başlangıcı sayılan Altın Küre ödülleri töreni dün gece yapıldı.Eğer izleyemediyseniz bu akşam saat 22.00 da cnbc-e den izleyebilirsiniz..
Mariah Carey'in abartılı dekoltesinden bahsetmeden geçemeyeceğim.Çok kötü gözüküyor.Nicole Kidman ve Tina Fey'in elbiselerini de beğenmedim..Penolope Cruz'un turuncuya dönmüş ten rengi dikkatimi çekti..
Altın Küre ödüllerini izledikten sonra Oscar için sabırsızlanmaya başladım.Her yıl Şubat ayında yapılmasına rağmen bu yıl mart ayına alınmış:( ..Peki sizce nasıl olmuşlar?:)
-I-