20 Şubat 2010 Cumartesi

Biz Kimiz ?

fotoğraflatiler sırayla ; -I- , -E- , -EN- .. :))

Bildiğiniz gibi bu blogta 3 kişiyiz.. :) 3 arkadaşız. I , E , EN olmak üzere. Üçümüz içinde moda ve modaya dair olan herşey adeta bir tutku.
Lise 2. sınıf öğrencileriyiz 15 yaşındayız.Aynı okulda aynı sınıftayız hatta.Seçiceğimiz mesleklerin yanı sıra moda sektörünün içinde de olmak istiyoruz!! En büyük isteklerimizden biri şüphesiz blogumuzun çok çok daha fazla izleyicisi olması, yeni bir izleyici aramıza katıldığında ya da yorum aldığımızdaki sevinç anlarımız bunun en enn enn büyük kanıtıdır :D


-EN- : Çok küçük yaşlardan beri çizime yeteneğim ve ilgim var.. kıyafet tasarlamayı çok çok çok seviyorum ortaya çıkardığım şeylere bakmak ve beğenilmesini hissetmek bana tarif edilemez bir haz veriyor ve kendimi başarılı hissetriyor bana umarım ileride bu alanda adımı duyuracak çalışmalarım olur :) blogumuzu çok seviyorumm yoğun derslerimz arasında benim için hem kafamı dağıtmak hemde en çok ilgii duyduğum alanda bir şeyler yapmak fikirlerimi yazarak sizlerle paylaşmayı seviyorum.Müzik hayatımın büyük bir kısmını oluşturuyor.Düşünmek müziksiz olamaz bana göre..İlham kaynaklarımdan en büyüğü ise yine müzik ve penceremden baktığımda gördüklerimi birleştirerek oluşturduğum masaldır :) yazı yazmak da benim için harika bir uğraş.. en sevdiğim tasarımcılar Alexander McQueen ,Elie Saab,Oscar de la renta.. Chanel in ise yeri benim için apayrı :) Vivienne Westwood u da oldukça begeniyorum.



-I-: Okul, ev arasında gidip gelirken ve geleceğimi düşünürken moda benim için bir kaçış yolu,hayal kurmayı da bu yüzden çok seviyorum.Burçlara çok inanmam ama burcumun bana verdiği bir özellik varsa o da seyahat etmeyi sevmek olmalı.Küçüklüğümden beri farklı yerler görmek,değişik kültürler tanımak,farklı yemekler tatmaktan çok zevk alıyorum.Bloğa tatlı resimleri koymamın bir nedeni de bu, yemek yapmak çok özel benim için ve zaman buldukça bende değişik tarifler deniyorum.Bazen daha eski bir zamanda yaşadığımı hayal ettiğim oluyor, geçmişte yaşasam kesinlikle Frank Sinatra'yla tanışmak isterdim, her şarkısını tekrar tekrar dinliyorum hiç de sıkılmam,özellikle New York New york..New York'a sık sık gitmek benim hayallerimden bir tanesi..Tarihle çok ilgiliyim, kitap okumak ve film izlemek kafamdaki herşeyi bir süreliğine susturuyor,en çok dinlediğim müzik türü caz,blues..Değişik fikirler duymak ve değişik fikirler yaratmak hayatı sıradanlıktan çıkarıyor,çizime ve tasarıma olan merakımda bu yüzden:)



-E-:Moda benim için cok kücük yastan itibaren bir mutluluk kaynagı bır ugras alanı ve bir yasam kaynagı gıbı oldu.Barbıelerıme annemden aldıgım kumasları onlara ayarlayarak dıkmek aksesuarlarla suslemek benım ıcın buyuk keyifti.Şimdi ise buyudukce merak alanlarımda genışledi.Kombınler yapmayı,aksesuarlar secmeyi,moda hakkında konusmayı,tasarımcıları,modayı,yenılıklerı takıp etmeyı cok cok cok sevıyorum bunlar benım hayatımın vazgecılmezlerı arasında. İlerıde moda sektorunde olmaya devam etmek ıstıyorum secıcegım meslekte bu onceliklerımden olucak.Blogumuzu cook sevıyorum benım rahatlama alanım gıbı.Ve muzikle birlesince adeta benım ıcın medıtasyon oluyor.Çünkü müziğin benım hayatımdakı yerı cok buyuk muzıksız yasayamam adeta :)Kendı fıkırlerımı ve beğenılerımı sızlerle paylaşmayı seviyorum.En buyuk ıstegımse blogumuzu cok cok gelısmesı ve ilerıdede moda sektorunde ıyı bir yerlere gelebilmek.. :D

6 yorum:

  1. Kızlar bu fotoğrafta yüzler kapalı ama başka yerde deşifresiniz sanki yanlış mıyım ?? :)

    YanıtlaSil
  2. bunu ne anlamda söylediniz ve neden adsızdan girip yazdınız, deşifre olmaktan mı korkuyorsunuz?:)

    YanıtlaSil
  3. Adlı dedi ki...

    Bu soru bana 'deşifre olsam iyi olur' dediğim günleri hatırlattı *-) Ama artık öyle değil ;)

    Burada yüzleri silinmiş görüp başka fotoğrafta (eğer sizseniz tabii :)) görünce sorayım dedim.

    Hesabım olmadığı için anonim yazdım. Zaten bu şeyleri kullanmayı da bilmiyorum, bana çok karışık geliyor. Yaşlandım be abi..

    Turgay

    YanıtlaSil
  4. Düzeltme: ..Bu soru bana 'deşifre OLMASAM iyi olur' dediğim..

    Dedim abi yaşlılık belirtileri bunlar :S

    YanıtlaSil
  5. cok tatlısınz blog unzda cok guzel bnce ;)ınternettekı cogu bloga bın basar :D

    YanıtlaSil
  6. çok teşekkür ederiz merve ;) <3

    YanıtlaSil

YORUMLAR :)