25 Şubat 2010 Perşembe

Burberry Prorsum 2010 Fall ready to wear

Burberry Prorsum dün akşam görkemli bir defileyle yapıldı..Koleksiyondan bazı parçaları sizle paylaşmak istedim.Koleksiyonda daha önce bahsettiğim askeri tarz ceketler,kürkler,deri ceketler  ve tabiki dizüstü çizmeler yaygındı.
Benim dikkatimi defileyi en önden izleyen Kristen Stewart çekti.Burberry Prorsum defilesini Mary-Kate Olsen,KateHudson ve Claire Danes'le ön sıradan izlemesi onun için büyük bir gelişme.

Bafta ödüllerinde giydiği beyaz elbiseyi çok beğenmiştim ,Elle style awards'da giydiği elbiseyi de çok güzel buldum.Ne dersiniz Kristen Stewart sizce de daha zevkli tercihler yapmaya başlamadı mı?
-I-

4 yorum:

  1. Dizüstü çizmeler, kobalt/saks mavisi askeri düğmeli kaban ve yatay drapeli fuşya rengi etek harika! İlk karedeki kenarları kürklü kaban hoş, ama kolleksiyonda asıl dikkat çekici kürklü parçalar içi tüylü dışı deri napa-nubuk ceket ve montlardı, ki onlar aslında kürk sayılmaz.

    Kristen Stewart salaş genç kız rolleriyle ünlendi, bir moda ikonu olmak için daha yol kat etmesi lazım...

    YanıtlaSil
  2. saks mavisi kaban ve fuşya etek benim favorilerimdi.. Kristen Stewart bu halleriyle moda ikonu olamaz, zaten olmak da pek umrunda değil sanki..Ama kabul etmek lazım son dönemlerde giydikleri onun için büyük bir gelişme
    -I-

    YanıtlaSil
  3. beyaz elbisesinin altina giydigi ayakkabinin daha yakindan bir resmi varmi? sanki guzele benzio. gelinlik altinda $IK ve rahat olabilir

    YanıtlaSil
  4. evet haklısın, ayakkabılarına çok dikkat etmemiştim,gelinliğin altına giyilebilir gibi..Daha yakın bir resmini bulup paylaşıyorum..;)
    -I-

    YanıtlaSil

YORUMLAR :)