16 Mayıs 2010 Pazar

-EN- I believe in smiles





Bugun hava inanılmazzz güzel değil mi!!
İçimde sonsuz bir mutluluk var :)
Artık sebepsiz yere kendimi germemeye kendime çok iyi bakmaya özen gösteriyorumm..O kadar çok hap kullandım ki midem alt üst olmuş durumda bir aydır her Allahın günü mide bulantısı ve ister istemez ekşiyen suratrım beni deli etti..Gerçi hala daha öyle ama yapabileceğim bir şey yok..Siz siz olun bol bol su için derim.. Şu an bir wishlist hazırlasamm ; yalnızca SAĞLIK dilerim!! en güzel anlarımın ani bulantılar ve ağrılarla mahvolmasından gerçekten sıkıldım..cuma günü I ve E ile birlikte İstanbul'a gidememe sebebimde buydu.

HERNEYSE ; hayat hikayemden sıkılmış olmalısınız :p Daha önce ki postlarımda jeanimin paçalarını kıvırarak giymek istediğimi ama bileklerimin pek ince olmadğndan dolayı yapmycağımı söylemiştim.Bugun tabularımı yıktım ve yeni aldığım pantolonumun paçalarını kıvırarak giydim :)  Ayrıca ben tam bir fiyonk manyağıyım gerçekten! herşeyim fiyonklu olsun bıkmam asla :) Çantamıda uzun zamandır takmamıştım çok seviyorum onu ben!!
*Fotoğraflar 5 yaşındaki bitaneemmin objektifinden :D  çok kaliteli olmayışlarını görmezden gelebilirz o yüzden.. :)-EN-

2 yorum:

  1. SANA BİR HEDİYEM VAAAR.
    http://modavesaire.blogspot.com/

    TIKLAR MISIN :)
    BU ARADA ÇOK HOŞSUN CİCİM:)

    YanıtlaSil

YORUMLAR :)