2 Mayıs 2010 Pazar

Yerli Gossip Girl "Küçük Sırlar"

Tims Production işbirliği ile Gossip girl ;etiler genç kızları hayatına uyarlanarak çekilecekmiş.Blake Lively rolünde Sinem Kobal ; Chuck yerine is Burak özçivit..
Kadro genellikle tanınmamış isimlerden oluşacakmış maliyeti düşürmek adına.Show tv de yakında başlıyor söylentileri dolaşıyor
Merakla bekliyorum !! çok beğendiğimden mi;?? kesinlikle hayır..Çünkü GG'de olan hiç birşey tam olarak yansımayacak..Türkiye lise çağındaki gençlerin uyuşturucu alkol sigara ve seks ile olan bu kadar yakınlığını kaldıramaz.Zaten Arda Turan bildiğim kadarıyla Sinem Kobalın kamera karşısıdna öpüşmesini yasaklamıştı.
Nasıl bir dizi olur meraktayım..
Kıyafetler ;saçlar makyajlar ve aksesuarlar konusunda ise bu sefer ümitliyim ;)
-EN-

4 yorum:

  1. yok artık dedim okuyunca ,sinem kobal ve blake lively :D ahahah epey komik..

    YanıtlaSil
  2. aslında sınem kobalın oyunculugunu cok begenmesemde onu ekrana yakstrıyorum ben ozellıkle romantık komedıde oldukca hostu.. TUrk oyuncular ıcınden bu role uyabılcek baska bır sıma da aklıma gelmıyor acıkcası :D basrol oldugu ıcın tanınms bırı secmeye calstkları besbellı.. yoksa elbette bu karaktere yakısacak daha ıyı kısıler olabılır -EN-

    YanıtlaSil
  3. bence yine güzel olan ve başarılı olabilcek bi genç yetenk seçilebilirdi ama bende merakla bekliyorumm

    YanıtlaSil
  4. tmm fizik olarak blake havada karada ama tip olrak sinem daha güzel zaten biraz benziyolar bnce yani sinem kobal yakışırr ! ;)

    YanıtlaSil

YORUMLAR :)